Το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018, στις 18:30, το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης διοργανώνει χορωδιακή βραδιά αφιερωμένη στο Πάσχα και την άνοιξη, με την συμμετοχή των χορωδιών,

  • Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Θεσσαλονίκης
  • «Χρήστος Τσολάκης» του Συλλόγου των Αποφοίτων της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ
  • «Φίλιππος» Παλαιοκάστρου
  • Διδυμοτειχητών Θεσσαλονίκης
  • Cantusarte

Το κοινό της Ξάνθης, γνωστό για την αγάπη του στη μουσική και στη χορωδιακή μουσική, είναι σίγουρο πως θα ταξιδέψει νοερά μέσα από τις όμορφες, νοσταλγικές αναμνήσεις τραγουδιών, όπως το «Δόξα στο όνομα του», του Franz Schubert, τον «Ύμνο στη χαρά» του Ludwig Van Beethoven, Nearer my God to thee των Lowell Mason & James Stevens,το La vergine degli angelli (θρησκευτικό) του Giuseppe Verdi, του Μάνου Χατζιδάκι το «Τώρα νυφούλα μου χρυσή» κ.ά.

Στο πιάνο συμμετέχουν οι Πελαγία Κοντομάρκου και Αχιλλέας Σοφούδης.

Διευθύνουν οι Άλκηστης Τόγια και Χρήστος Ματζίρης.

Η εκδήλωση τελεί υπό την ευλογία της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης και θα πραγματοποιηθεί στον Πολιτιστικό Πολυχώρο του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, στην Καπναποθήκη «Π», στην οδό Καπνεργατών 9, στην Ξάνθη.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Facebook Comments

About the author

Author profile

Γεννημένη στο μικρό Μόντε Κάρλο της Ελλάδος (Καβάλα). Πιστεύω και μη, ότι έρχεται στο δρόμο μου το εξετάζω λεπτομερώς. Σκορπιός με ωροσκόπο Υδροχόο (άσχετο αλλά συγκεκριμένο) δεν πιστεύω στην τύχη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.