Ως μέρος της καμπάνιας “Beauty Inside”, η θυγατρική της εταιρίας Wacoal της εταιρίας εσωρούχων της Ταϊλάνδης δημιούργησε μια σειρά μικρών ταινιών τριών μερών “My Beautiful Woman” για να δείξει ότι η ομορφιά είναι κάτι περισσότερο από επιφανειακή.

Τα τρία βίντεο, μήκους περίπου επτά λεπτών, αναφέρουν την ιστορία τριών διαφορετικών γυναικών και τις μυστικές θυσίες που έκαναν καθ ‘όλη τη ζωή της. Είναι ισχυρές ιστορίες, βασισμένες σε πραγματικά γεγονότα, των γυναικών που έχουν απίθανες διαδρομές για να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να αψηφούν τα πρότυπα της κοινωνίας. Στην Ταϊλάνδη με αγγλικούς υπότιτλους, η κάθε μία αφήνει να μιλήσει ένας άνθρωπος που λέει την ιστορία μιας γυναίκας που επηρέασε τη ζωή του και τον έκανε να βρει την ομορφιά σε εκπληκτικά μέρη. Ιδιαίτερα κινείται η ιστορία της Jane και της June. Η Jane είναι μια νεαρή γυναίκα που αγωνίζεται να συμβαδίσει με τους διπλούς ρόλους της ως φοιτητής και μητέρα στο μικρό παιδί της της June, όλα αυτά ενώ υπόκεινται σε φήμες για το πού ήλθε ο Ιούνιος και ποιος είναι ο πατέρας της. Μόνο στα τελευταία λεπτά της ταινίας καταλαβαίνουμε πραγματικά τις θυσίες που έκανε η Jane για της June.

Στην τελευταία σκηνή, η δήλωση της “Η Wacoal πιστεύει ότι όλες οι γυναίκες δημιουργήθηκαν για να είναι όμορφες” εμφανίζεται στα ταϊλανδέζικα.

Αλλά δεν έχει σημασία η γλώσσα, το μήνυμα είναι κατανοητό.

Δείτε και τις τρεις ταινίες μικρού μήκους από το επίσημο κανάλι της εταιρείας

 

Facebook Comments

About the author

Author profile

''Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι!''
Όσκαρ Ουάιλντ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.